Particulieren
Buiten uw donatie kunt u Los Cachorros op de volgende wijzen helpen:
Vertel uw vrienden en familie over ons werk
Organiseer een benefietfeest op de vereniging of voor vrienden
Mogelijk kent u via uw kerk, uw werk of de school van uw kinderen een ingang voor een inzamelingsactie
U bent jarig, gaat trouwen of viert een jubileum en iedereen vraagt wat je voor cadeau wilt hebben? Heeft u niets meer te wensen omdat u alles al heeft? Denk dan eens aan de straatkinderen in Ayacucho en vraag familie, vrienden en kennissen een donatie storten op de bankrekening NL56INGB0004596521 t.n.v. Stichting  Los Cachorros!


Bedrijven
Wilt u met uw bedrijf uw maatschappelijke betrokkenheid vertalen in daden? Door Los Cachorros te steunen, biedt u straatkinderen een betere toekomst.

Scholen
Wil jij op school een interessante spreekbeurt houden? Hou deze dan over straatkinderen. Zo kunnen in Nederland meer mensen leren over de levens van de kinderen en meedoen om te helpen. Ook kun je met je school een speciale markt organiseren over Peru of een sponsorloop organiseren. Wij komen graag helpen en brengen de Peruaanse sfeer mee!

Serviceclubs
Verschillende clubs en verenigingen hebben in het verleden actie gevoerd voor de kinderen van Ayacucho, bijvoorbeeld door een veiling, rommelmarkt, Peru markt of een benefietconcert. Als het even kan, komen wij voorafgaand of tijdens acties vertellen over het werk in Peru, zodat de organisatie en aanwezigen goed weten waar het geld naartoe gaat.en ontvang 4x per jaar! het
laatste nieuws van Los Cachorros


Kamer van Koophandel
30168099
RSIN
816126239