Onze dank gaat uit naar al onze donateurs die meewerken aan de toekomst van vele kinderen in Ayacucho! Het werk van Los Cachorros is mede mogelijk door steun van onderstaande partners.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om Los Cachorros te sponsoren, neemt u dan s.v.p. cpntact op met ons bestuurslid Sponsoring.
Hotel Mitland stelt belangeloos (vergader)ruimten ter beschikking voor bestuursvergaderingen en diverse ontmoetingen met donaturs en vrijwilligers.


De website van Los Cachorros wordt al jaren kosteloos gehost door Mr Hostman. Los Cachorros is erg verheugd met de goede service.

Door het steunen van Stichting Los Cachorros wil WERNER Yacht Design bijdragen aan het verbeteren van de levens van de kinderen in Peru.


De medewerkers van Transfer Solutions dragen Los Cachorros al een aantal jaar een warm hart toe.

DasDesign ontwierp o.a. het nieuwe logo en de verjaardagskalender voor Los CachorrosDAD-ZZP ontwikkelde en onderhoudt (p.d.) de websites van Los Cachorros.

In juni 2012 heeft Etan Trampolines, via een van de Nederlandse vrijwilligers, Los Cachorros een gloednieuwe trampoline geschonken. Deze grote trampoline met veiligheidsnet staat nu op het dak van het huis en de kinderen springen er naar hartenlust op. Ze houden wel van actief bezig zijn en deze trampoline zorgt ervoor dat ze samen heerlijk kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen. De jongens laten stoer zien dat ze al een salto kunnen maken en genieten ervan. Los Cachorros en de kinderen bedanken Etan Trampolines dus enorm voor deze gulle gift!

en ontvang 4x per jaar! het
laatste nieuws van Los Cachorros


Kamer van Koophandel
30168099
RSIN
816126239